Reprezentanţii cluburilor de fotbal din judeţ, la prima întâlnire din 2017

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj a programat vineri după-amiaza, începând cu ora 17, prima Adunare Generală Ordinară din aceast an. Membrii afiliaţi la AJF Sălaj sunt aşteptaţi în sala de conferinţe din incinta „Complexului Severus”, în cadrul evenimentului urmând să se discute despre partea a doua a campionatelor Ligii a IV-a şi a V-a, dar şi a celor de copii şi juniori. Vor fi dezbătute şi probleme privind arbitrajul, dar şi subiecte legate modul de desfăşurare al sezonului viitor.
To în cadrul întâlnirii de vineri se va discuta despre noua competiţie organizată de AJF Sălaj, „Cupa Primăverii”, eveniment ce va avea loc la baza sportivă „Titan Arena”, situată la ieşirea din Zalău spre Crişeni.
24 de echipe şi-au anunţat prezenţa la startul primei ediţii a „Cupei Primăverii”, evenimentul urmând să se desfăşoare în prima parte a lunii martie, înaintea începerii returului campionatelor judeţene. 8 dintre echipe provin din eşalonul patru, iar 16, din Liga a V-a. Pentru formaţiile din Liga a IV-a, care vor fi împărţite în două grupe, competiţia este programată în perioada 4 – 5 martie. În 5 martie va avea loc şi prima fază a competiţiei pentru echipele din eşalonul cinci, iar în 12 martie sunt programate fazele finale.
Conducerea AJF sălaj a stabilit datele la care va începe returul campionatului, Liga a IV-a urmând să se reia în data de 12 martie, iar Liga a V-a, o săptămână mai târziu.

Leave a Comment